• 7250 Keele Street, Unit 99 & 106, Vaughan, ON L4K 1Z8
  • info@agokitchens.com

(647) 282-3859

When we first met our clients, Daniel and Jenny, their kitchen was small and non-functional. Our goal was to give Daniel and Jenny a kitchen that not only captured their dream design but their personalities and lifestyle, as well. Hosting guests and throwing dinner parties was an important characteristic we wanted to integrate into our design.

Our lead designer, Sara, extended the kitchen by adding a social bar area, as well as by relocating the major appliances which opened up more room for a bigger island. By adding space around the island and appliances, we were able to maximize function and storage in their kitchen.

Kitchen island: inner side designed with high gloss, white. The attached breakfast table is a wood-look finish laminate.
Bar area: Wood-look laminate with floating shelves and a quartz countertop

Another focal point was the TV area. Our clients were concerned about the location of their TV, which was originally sticking out of a wall. Our designers came up with a simple and brilliant solution – creating a divider a wall to extend the wall behind the TV, without blocking natural light.

TV Area: Wooden divers to extend the wall behind the TV

Featured below are before & after shots of the final kitchen look; a gorgeous combination of high gloss and wood-look laminate, a choice duo for the happy couple’s dream kitchen.